Yhdet kotisivut kaikille laitteille!

Mukautuvat eli responsiiviset kotisivut

Toteutan www-sivut, jotka mukautuvat näytön koon mukaan niin kännykälle, tabletille kuin tavalliselle tietokoneen näytölle. Kuvat ja tekstit pienentyvät näytölle sopivaksi. Www-sivut ovat yrityksesi näyteikkuna ulospäin ja siksi onkin tärkeää, että ne näyttävät selkeiltä ja ovat helppokäyttöiset.

Sivut tarpeesi mukaan

  • Yrityssivuiksi, joilla esittelet asiakkaillesi toimintaasi, tuotteitasi ja palveluitasi
  • Yhdistykselle / seuralle, esimerkiksi urheiluseuralle, millä luot helposti esimerkiksi otteluraportit, kisa-analyysit ja -ennakot
  • Verkkokaupaksi, myy tuotteita verkkokaupassa joka on auki silloiin, kun asiakkaat niin haluavat.

 

Facebook

Tarvitseeko yrityksesi tai yhdistyksesi Facebook -sivun? Facebookin avulla pidät seuraajasi helposti ja melko vähäisin kustannuksin tietoisina esimerkiksi uusista palveluistasi ja tuotteistasi. Jos tarvitset apua kysy lisää!

 

MailChimp -uutiskirjeet

Pitäisikö asiakkaita tiedottaa uusista tarjouksista tai palveluista? Kansainvälinen MailChimp-palvelu on kattava palvelu sähköisen suoramarkkinoinnin tuottamiseen ja osoitteistojen hallintaan. Osoitteiston hallinta on helppoa ja tarvittaessa voit jatkossa tehdä ja lähettää uutiskirjeet myös itse, niin halutessasi. MailChimpiä käyttää yli kaksi miljoona sähköisen suoramarkkinoinnin tekijää eri puolilla maailmaa. MailChimp on yksi edistyksellisimmistä sähköpostimarkkinointityökaluista. MailChimpin käyttö on helppoa ja järjestelmän ominaisuudet ovat erittäin monipuoliset. MailChimp on kilpailukykyinen myös kustannuksiltaan.

 

Kysy tarjous!

Ota yhteyttä!